Wellness B&B Aan de itterbeek

Iedereen heeft op zijn tijd behoefte aan ontspanning van lichaam en geest. Onze wellness B&B is de perfecte plek voor het vinden van ontspanning. Naast alle gemakken van een luxe studio biedt onze bed and breakfast ook een waar wellness gevoel. Wij bieden namelijk een privé sauna, hebben puur water door gebruik van een vitaliser en bieden energetische behandelingen. 

WELLNESS B&B | INFRAROODSAUNA

In onze wellness B&B heb je een privé infraroodsauna tot jouw beschikking.
Deze sauna biedt naast infrarood ook aromatherapie, zouttherapie en kleurentherapie.

Een infraroodsauna werkt rechtstreeks in op het lichaam. Deze infraroodsauna met zouttherapie is niet alleen ontspannend, maar heeft ook een helende werking.

De sauna heeft namelijk een therapeutische werking bij spier- en gewrichtsklachten, maar ook bij fybromyalgie, reumatische klachten, artritis en werkt zelfs bij afvallen of ontgiften van het lichaam.

WELLNESS B&B | ENERGETISCHE BEHANDELINGEN

Naast de ontspanning van een privé infraroodsauna biedt onze wellness B&B ook energetische behandelingen. Een energetische behandeling is een natuurlijke behandelwijze waarbij geen medicijnen gebruikt worden. Het zelfhelende mechanisme van het lichaam wordt geactiveerd, hierdoor worden blokkades opgeheven en kan de energie beter door je lichaam stromen. Energetische behandelingen richten zich op het stimuleren van het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Door middel van balanceren en rug massage wordt dit geactiveerd en wordt de universele levensenergie verspreid, afgevoerd en toegevoegd. Wilt u meer informatie ontvangen over een energetische behandeling? Neem dan contact met ons op. En sinds kort werken we ook met de BronCode Stoel. Voor meer info bezoek de Facebook Pagina

WELLNESS B&B |
VITALISER

Naast de ontspanning van een privé infraroodsauna en de energetische behandelingen die je kan boeken, biedt onze wellness B&B ook puur water door de vitaliser.

De vitaliser, geplaatst op de kraan, douche en op onze waterleiding, geeft het water in onze wellness B&B zijn natuurlijke structuur en vitaliteit weer terug.

De structuur van gevitaliseerd water vertoont als het ware weer natuurlijke structuren.

WELLNESS B&B | RESERVEER NU

Kies jij ook voor een ontspannen mini vakantie? Kies dan voor wellness B&B aan de Itterbeek. Reserveer nu jouw ontspannen dagen bij ons en kom geheel tot rust.

Voor contact

Voor meer info neem contact met ons op.