Wandelen en Fietsen in Ittervoort en omgeving

Ittervoort ligt in de gemeente Leudal. Verder ligt het maar enkele honderden meters afstand van Thorn. Thorn is een stad van de gemeente Maasgouw. Door deze ligging is het wandelen en fietsen in Ittervoort en omgeving een goede activeteit.  Beide gemeentes hebben enkele wandel- en fietsroutes door beide gemeentes lopen. Dus vanuit de B&B aan de Itterbeek kun je na een heerlijk ontbijt mooie fietsroutes maken. Enkele fietsroutes zullen op deze sites vermeld worden. Daar waar de organisatie ons voorzien hebben van kaartjes zullen deze bij de routes worden toegevoegd.

Overal in de gemeente zijn aantrekkelijke routes uitgezet. Alles ontsloten via de knooppunten zowel voor wandelen als voor het fietsen.

Thema fiets routes

De gemeentes hebben ook enkele thema-routes gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een fiets rouote langs de kastelen van Leudal. Ook heel mooi is de route langs de boeren in Leudal en Maasgouw. Zeker in deze tijden zullen de boeren graag een babbeltje willen maken om hun mooie vak aan de mensen kenbaar te maken.
Een hele mooie route in Gemeente Leudal is de 20 dorpsommetjes route. Geniet van de gezellige sfeer in de dorpskernen zoals Hunsel, Ell en Zwartbroek.

Wandel Routes

Wandelen en fietsen in Ittervoor en omgeving is voor beginners of gevorden. Er zijn wandelroutes van 2 km tot en met 8 km waarbij onderweg altijd een horecapunt aanwezig is. Aangezien we dicht bij de grenzen van Belgie en Duitsland zitten kan er ook Internationaal gewandeld worden. De wandeling 9 Water-Wandel_Wereld routes is iets verderweg van B&B aan de Itterbeek maar zeker de moeite waard. Deze loopt door het grenspark Maas-Swalm-Nette. Dit zijn drie rivieren welke dicht bij elkaar liggen en ertussen mooie natuurgebieden kent. 

Liefde voor Leudal heeft een website waar meerdere fiets en wandelroutes te vinden zijn. 
Boek snel een kamer bij B&B aan de Itterbeek en geniet van al deze mooie wandelingen

Fietsroute

Wanneer:

Kan het hele jaar door. Zon of regen ieder weer heeft zijn eigen charmes

Waar:

Adres: Margarethastraat 3 Postcode: 6014 AC Plaats: Ittervoort

Prijs:

Wandelen en Fietsen kosten niets. Maar ja wat er onderweg genuttigd wordt ligt aan de wandelaar of fietser

Wie organiseert het:

B&B Aan de Itterbeek

Website Organisatie:

www.benb-aandeitterbeek.nl