B&B en de omgeving van Midden Limburg

B&B en de omgeving van Ittervoort heeft veel te bieden. Ittervoort ligt aan de rand van Thorn, het witte stadje. De haven van Wessem ligt op een steenworp afstand.  Of ga een dagje shoppen in de outlet van Roermond, Bezichtig de oude St. Annamolen in Weert. Maar ook Maastricht en Valkenburg liggen op nog geen 40 minuten afstand.

Ittervoort

Ittervoort is een kerkdorpje dat sinds 2007 deel uitmaakt van de Gemeente Leudal.  Ittervoort heeft met ongeveer 700 huizen zo’n 1750 inwoners. Ittervoort verwijst naar de Itterbeek. De rivier waar ook onze B&B naar vernoemd is en waar de ruime tuin aan grenst. De luxe B&B aan de Itterbeek ligt tegenover de kerk van Ittervoort ………….
Ittervoort

Thorn

Thorn staat bekend om haar markante wit geschilderde oude huizen, monumentale panden en authentiek geplaveide straatjes van maaskeien. Ontdek het verhaal achter deze witte huizen. Bezoek de musea, zoals het gemeentemuseum en vergeet vooral niet de Sint Michaelkerk. Een imposant gebouw uit de 10de eeuw
Thorn

Weert

De gemeente Weert ligt in Midden-Limburg. Weert bestaat uit de stad Weert en de dorpen; Stramproy, Swartbroek, Tungelroy, Laar en Altweerterheide. Weert kun je terug vinden op de grens van Noord-Brabant en Limburg. Rondom Weert vind je prachtige natuurgebieden. Ook is het erg makkelijk om vanuit Weert even snel naar België te rijden, met de auto maar het kan ook makkelijk met de fiets.
Weert

Roermond

Niet ver van Ittervoort ligt ook de historische binnenstad van Roermond. Veel mensen komen hierheen om te shoppen. Naast de historische binnenstad van Roermond ligt namelijk de Outlet, waar zelfs onze Oosterburen graag komen shoppen.  
Roermond

Valkenburg

Op 40 minuutjes gelegen van onze B&B in Midden Limburg ligt het prachtige en culturele Valkenburg. Valkenburg is een bezienswaardigheid op zich. Naar Valkenburg ga je voor onder andere de gemeentegrot, fluwelengrot, Romeinse catacomben, steenkolenmijn, Mergelrijk en andere mergelgrotten. Naast grotten heeft het dorp een prachtig museum “Land van Valkenburg”, de Wilhelminatoren en een kabelbaan.
Valkenburg

Maastricht

Het Vrijthof is het hart van de stad Maastricht. Dit plein staat onder andere bekend als decor voor de zomerconcerten van André Rieu, het Preuvenement en Magisch Maastricht. Bij een bezoekje aan het Vrijthof vallen tal van historische gebouwen op. Deze gebouwen herinneren aan de tijd dat Maastricht een religieus centrum en een militaire vesting was: Sint Servaaskerk Sint Janskerk Spaans Gouvernement Hoofdwacht Generaalshuis
Maastricht