De Vitaliser | Voor een harmonieuze leefomgeving

Zoek je een mooie plek om te overnachten in een harmonieuze omgeving die staat voor wellness en gezondheid? Kom dan naar B&B aan de Itterbeek. Een grote kracht van onze bed and breakfast is dat wij een verstelbare watervitaliser hebben. Het effect van de vitaliser is een rustigere sfeer in huis. De energie van de vitaliser is van blijvende waarde voor alles wat leeft. De aarde, het water en de werk- en leefomgeving van de mens komen daardoor in harmonie.

Wat is een vitaliser

Een vitaliser, geplaatst op de kraan, douche en op onze waterleiding, geeft het water in onze mooie bed and breakfast zijn natuurlijke structuur en vitaliteit weer terug. De structuur van gevitaliseerd water vertoont als het ware weer natuurlijke structuren.

In de verstelbare watervitaliser komt de ontwikkeling van verschillende vitalisers samen.

De verstelbare watervitaliser heeft een geometrische vorm van roestvrij staal dat is geïnformeerd met frequenties/trilling van oerwater, zoals het in de natuur voorkomt. Deze frequenties worden via de vitaliser uitgezonden naar het water dat via het leidingstelsel door B&B aan de Itterbeek stroomt.

Waarom kiezen voor een B&B met een watervitaliser?

De unieke energie trillingen die onze vitaliser uitzendt werken via het water ook op de balans van alle organen voor het lichamelijk welzijn. Hierdoor is het water dat uit de kranen van onze bed and breakfast stroomt gezond voor ieder mens, op ieder niveau. Daarbij geeft de kracht van de vitaliser ook nog eens een sterke verbetering van de energie in het algemeen, zelfs voor de hele woonomgeving. Het overdragen van specifieke trillingen is een zeer specialistisch aspect van water vitaliseren. Hierbij wordt een veel dieper krachtiger effect gerealiseerd dan bij water wervelen of het vitaliseren via edelstenen of andere stoffen.

Voordelen van een vitaliser

Een groot voordeel van de vitaliser is dat het smakelijk en vitaal water geeft in onze B&B. De vitaliser heeft een levensenergie waarde van 122.000 tot wel 240.000! Dit betekent dat het gevitaliseerde water ongeveer dezelfde waarde krijgt. Dit is vergelijkbaar als zuiver gletcher water.

 

De verdere voordelen voor onze gasten zijn:

  • Vitaal water is heerlijk om onder te douchen.
  • De energie van dit water wordt via de radiatoren verspreid en geeft een aangename warmte.
  • Transformeert de stralingsbelasting in het water.
  • De vitaliser is duurzaam; Gebruikt geen elektriciteit.
  • Blijvende krachtige werking.

Dus wilt u een speciale overnachting met wellness en voor de algehele gesteldheid van jouw lichaam? Boek dan snel een overnachting bij B&B aan de Itterbeek en ervaar ons gevitaliseerd oerwater.